Modni dodaci

Inovativono rešenje – probaj naočare online

Istraživanja koja je sproveo Fakultet Optometrije (The College of Optometrists) pokazala su da 43% ispitanika smatra da sa naočarima deluje pametnije, dok 36% veruje da kada nosi naočare ostavlja profesionalniji i poslovniji utisak.

Sa druge strane, Italijani naočare smatraju veoma bitnim aksesoarom. Nije retko da usklađuju okvir sa prilikom i outfitom.

Inspirisana trenutnom situacijom, Armani grupa poznata po ulaganju u inovativna rešenja, pružila je mogućnost virtuelnog isprobavanja različitih okvira naočara.

Sve funkcioniše jednostavno. Ako želite da probate kako vam koji oblik naočara stoji, potrebno je posetiti Armani web shop i odabrati model koji u gornjem levom uglu ima oznaku „Virtual mirror“.

Klik na naočare koje vas interesuju vodi do detalja proizvoda gde je moguće odabrati opciju virtuelne probe.

Sajt će zatražiti dozvolu da pristupi vašoj web kameri. Kada prihvatite, posle par sekundi se pojavljuje vaš lik u prozoru i potrebno je da podesite tako da lice „upadne“ u zeleni okvir. Još par sekundi i izabrani model naočara je na vašem licu. Iznenadićete se koliko dobro funkcioniše i na laptopu i na telefonu.

Navodimo primere nekoliko okvira koje možete probati virtuelno.

Link za probu Prevelikih naočara, link za probu Okruglih naočara i link za probu „Mačkastih“ naočara.

Uživajte!

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *