Modni dodaci

Joga torba – modni dodatak

Nije retkost da odlažemo fizičku aktivnost zato što smatramo da nam oduzima previše vremena: sat vremena organizovane fizičke aktivnosti zahteva da izdvojimo najmanje dva sata, a u većim gradovima možda čak i do tri ukoliko studio u kome vežbamo nije u blizini našeg doma.

Jedno rešenje je poneti opremu sa sobom, čak i kada koristimo gradski prevoz. Šta ako je potrebno poneti i prostirku? Aleya nam je ponudila kreativno rešenje: šik torbe za joga prostirke.

Torbe su izrađene u obliku valjka. U zavisnosti od modela, dužina je od 70 cm do 75 cm, a prečnik od 15cm do 17 cm, ali ih Aleya šije i po merama koje dobije od naručioca. Torba je dovoljno velika da osim joga prostirke u torbu staje sve što nam je potrebno, ne samo za trening, nego i ono što bismo nosili u tašni. Svaka torba ima unutrašnji džep za mobilni telefon, papirne maramice, gel za dezinfekciju ili alkohol, magnetne kartice… Zatim, veliki peškir, mali peškirić za lice, rezervnu pamučnu majicu. Kompletan video šta sve može da stane u jednu joga torbu možete pogledati ovde.

Joga torbe prikazane na prve tri slike su sašivene od čvrstog, impregniranog platna.

Međutim, joga torbe su odlične i za svakoga ko ima potrebu da nosi papir velikog formata u velikim valjkastim futrolama.
Za dame koje vole kreativne i unikatne uzorke, u ponudi su torbe izrađene od različitih materijala kupljenih u inostransvtu. Osnivači Aleya-e donose materijale sa svojih putovanja. Ove torbe se rade ili u veoma malim serijama ili su unikatne zato što se za njihovu izradu koriste ručno bojeni materijali, kao i materijali na kojima se štampaju personalizovani natpisi i joga motivi.

Dame na fotografijama su odabrale joga torbu kao modni dodatak umesto tašne.


Fotografije su preuzete sa sajta Aleya, proizvođača joga torbi.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *