Modna kapsula

Mini modna kapsula za kratko putovanje

Pripremile smo malu modnu kapsulu za kratka putovanja. Preovlađuju prirodni materijali ili mešavine sa dosta prirodnih vlakana.

Cilj nam je da vas inspirišemo da formirate mini modne kapsule od onoga što imate u ormanu i da vam damo ideju da napravite spisak onoga čime biste ih dopunile. Sa takvim spiskom spremni dočekujemo rasprodaje i manja je verovatnoća da ćemo impulsivno kupovati.

Farmerice su praktične za put, ali za leto treba birati one od tanjeg teksasa.

Donje delove male modne kapsule čine farmerice, teget suknja i bež pantalone . Dve jednobojne majice, bež i teget, pružaju nam mogućnost da formiramo tri svedene monohromatske odevne kombinacije.

Budući da je vreme promenljivo i da jutra mogu biti sveža, a ove godine i kiše nisu retke, bluza sa 3/4 rukavima će doprineti da se osećamo prijatno.

Međutim, pošto temperature mogu dostići i trideset stepni tokom dana, tu je i tanka bluzica od viskoze sa cvetnim deneznom.

Formirale smo dvanaest odevnih kombinacija sa tri donja i četiri gornja dela.

Ako je smeštaj takav da imamo mogućnost da operemo nešto od odeće, možemo ići sa minimalnim brojem odevnih predmeta. Šareni materijali od viskoze često mogu „proći“ i bez peglanja ako se suše na ofingeru.

Međutim, ako nemamo tu mogućnost, poželjno je za svaki dan boravka poneti po jedan gornji deo za toplo vreme, bluzicu ili majicu.

Ako biramo majice iz svoje palete boja, dobro će se kombinovati sa postojećim donjim delovima. U našem slučaju, ako dopunimo malu modnu kapsulu sa još dve majice, dobijamo još šest mogućnosti, odnosno još šest odevnih kombinacija.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *