Amazon,  Inspiracija

Planiranje online kupovine – Amazon

Ovim tekstom želimo da odgovorimo na pitanja naše čitateljke koja živi u SAD-u.

Cilj teksta 5 prazničnih odevnih kombinacija bio je da pokaže na koji način možemo formirati zanimljive odevne kombinacije od odeće koju već imamo u ormanu. Međutim, ovi saveti su joj bili inspiracija za to čime želi da dopuni sadržaj svog ormana. Požalila se da zbog načina života mahom kupuje online, pa smo mo potražile artikle koji su dostupni na Amazonu i imaju solidnu ocenu.

Lepršava suknja

Ove lepršave suknje su od kvalitetne mešavine, dostupne i različitim bojama i dezenima. Leti se mogu nositi na bosu nogu, u proleće i jesen sa tanjim čarapama, a kada je hladno vreme, sa kvalitetnim punim hulahopkama i čizmama. Kada ih kombinujemo sa udobnom i kvalitenom rolkom ili džemperom, možemo formirati romantičnu odevnu kombinaciju.

Monohromatske odevne kombinacije

Monohromatska kombinacija će doprineti elegantnom izgledu. Široke pantalone koje su sada u trendu odlično pristaju visokim damama, pogotovo ako su V građe. Dame nižeg rasta ih mogu kombinovati sa čizmama koje imaju potpetice, ali tako da vode računa da nogavica bude dovoljno duga, ispod članaka, kako bi izdužile figuru.

Pliš

Pliš se smatra luksuznim materijalom koji pruža ne samo mekoću, već i daje sofisticiranu notu vašem izgledu. Može se nositi u svim svečanim prilikama, kao i prilikom odlaska u pozorište, operu, balet, večernji koktel…

Boje i dezeni

Igra bojama i dezenima, posebno kada su to crvena, bež, bela i zelena, asociraju na novogodišnje praznike, ali se mogu nositi tokom cele zimske sezone.

Klasika

Kvalitetna klasična haljina koja nam dobro stoji nikada nije višak u ormanu. Pogodna je za posao, ali i za svaku formalnu, pa i svečaniju priliku.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *