O stilovima

Kako prilagoditi trend svom stilu – kožna suknja

Kožna suknja je odevni predmet koji je uvek u trendu, a ove sezone posebno. Kada govorimo o kožnoj suknji, može biti od prave kože, međutim zastupljenije su suknje od eko kože.

Suknja klasičnog kroja je zapravo vanvremenski odevni predmet. Ako već imate kožnu suknju u svom ormanu koju niste nosili nekoliko sezona, ovo je idealna prilika da postane deo novih odevnih kombinacija.

Prisutna je u garderoberu mnogih javnih ličnosti u kojima se mogu videti kako na ulici, tako i na crvenom tepihu.

Klasičan stil

Kožnu suknju klasičnog kroja možemo kombinovati sa košuljom ili jednostavnom bluzom. Kada su hladni dani i niske zimske temperature, možemo je nositi sa klasičnim čizmama. U proleće ili jesen ide odlično uz salonke i ovakva kombinacija se može nositi u različitim prilikama.

Najbolje je kroj suknje birati u skladu sa svojim oblikom tela. Ako je boja neutralna iz lične palete, onda imamo bezvremeni odevni predmet, to jest nikada ne izlazi iz mode.

Ležeran i ležerno-klasičan stil

U zavisnosti od izbora bluze i obuće, možemo postići ležeran ili ležerno-klasičan stil. Od obuće to mogu biti udobne mokasine, sandale, pa čak i prave patike. Slojevita garderoba poput udobnog toplog džempera i teksas košulje u kombinaciji sa ovakvom suknjom, mogu biti odličan izbor kada treba provesti čitav dan van kuće.

Suknja neobičnog kroja

Ako je suknja neobičnog kroja, doći će do izražaja kada se kombinuje sa jednostavnim gornjim delom. Kada želimo da izdužimo figuru, odlučićemo se za bluzu i istoj boji.

Suknju intenzivne boje možemo uspešno kombinovati sa neutralnim bojama iz svoje palete.

Aleksandra je odličan poznavalac boja na našim prostorima, sa više od petnaest godina iskustva u modnoj industriji. Radila je na formiranju sezonskih kolekcija sa akcentom na boje. Pored velikog iskustva u modnoj industriji, Aleksandra radi personalnu analizu i kreiranje jedinstvene palete kompatibilnih boja sa ciljem da dama pravim izborom boja istakne svoju autentičnost. Za personalnu analizu boja Aleksandru možete kontaktirati mailom na alexc027@gmail.com ili direktnom porukom na Instagramu.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *