Modna kapsula

Klasična modna kapsula za markantniju građu

Mala modna kapsula koju čine četiri do pet odevnih predmeta štedi nam i vreme i novac kada je potrebno da se obučemo za svečanu priliku, pogotovu onu koja nije planirana mnogo unapred.

U tekstu Kako formirati svečanu modnu kapsulu dali smo primer koji odgovara najviše tipu peščanog sata i V građi. Sada ćemo se posvetiti markantnijoj građi.

Formirajmo malu modnu kapsulu sa pet odevnih predmeta

Predlažemo tri bluze i dva donja dela, jednu suknju i jedan par pantalona. Ležerni svedeni modeli vizuelno će izdužiti figuru. A ono čime se možemo poigrati su dezeni i asimetrija.

Dame koje su Jabuka ili O građe, najčešće imaju lep dekolte i čvrste noge koje mogu da istaknu, a trude se da prikriju deo u predelu stomaka. Suknja dužine do kolena ili malo ispod kolena je odličan izbor. Zatim, pantalone koje prate liniju tela, kako bi istakle liniju nogu. Bluzice treba da budu šire, tako da lepo padaju i ne naglašavaju deo oko stomaka.

Kada su aksesoari u pitanju, možemo se opredeliti za upadljiv nakit kao što su ogrlica neobičnog, ali upadljivog oblika, zatim velike minđuše, narukvica… Ako biramo šešir ili fascinator, preporuka je odabrati one sa velikim obodom.

Svi prikazani odevni predmeti su iz asortimana Lune Požarevac i dostupni su u veličinama od 38 do 52, a neki i 54. Fotografije odeće su preuzete sa Luninog sajta:
Crvena tunika Anja
Crna tunika Tanja
Šarena tunika Anja
Crna suknja sa elastinom
Crne pantalone sa elastinom
Svetla suknja
Svetla bluza

Sa fotografija iznad su bež suknja i bluza takođe Lunini artikli.

Cipele smo izdvojili iz ponude Ziggy zato što se proizvode do veličine 44. Mogu biti baletanke ili salonke sa petom od 8.5cm

Tašna je dostupna u Manual-u dok je koralna ogrlica dostupna na JelenaPlus.rs

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *